Най-добрите Сайтове за Онлайн Бакара

Някога е била игра запазена само за ВИП лица, висококласни играчи и разбира се – Джеймс Бонд, в Д-р. Не – бакарата вече се е отърсила от превзетия си, елитарен имидж. Сега милиони хора по целия свят й се наслаждават.  В тази секция на сайта kazinos.org ще разгледаме повече за бакара.

Една от причините, поради които бакарата е станала толкова популярна, отколко преди двадесет или тридесет години, е че онлайн казината предлагат игри с по-ниски залози. Това значи, че повечето от нас, които играят с чипове закупени с пари, изкарани с труд, вече могат да си я позволят.

В допълнение към изискванията за залози, играчите на хазарт реализират потенциала да спечелят сериозни пари на масата за бакара, като повечето формати на играта дават малка преднина на къщата.

В тази секция на сайта ще откриете информация за това как да играете онлайн бакара, както и някои съвети и друга полезна информация, която би Ви послужила преди да се регистрирате. И споменавайки регистрирането – тази страница съдържа също всички наши онлайн казина, където може да играте бакара.

Как се играе бакара онлайн

Целта: За да спечелите ръка в бакара трябва да предвидите коя ръка (на играча или на банкера) е по-силна в края. Според стойността на картите и метода за калкулация, най-високите точки са 9.

Стойността на картите и броене на точките: Картите с цифри отговарят на стойността си, Асата отговарят на 1 и Вале, Дама и Поп отговарят на 10. Крайния резултат е стойността на картите; ако събирателния резултат е над 10 се взима най-дясната цифра, като точки. (пример- 13 = 3 точки.)

Първи рунд за теглене на карти: За играча и банкера се теглят по 2 карти, всяка с лице нагоре. Ако някой от тях има събирателна сума от 8 или 9, то тогава се счита за „естествена победа“. Играча трябва да тегли трета карта ако точките му са между 0 и 5, или трябва да изчака, ако има 6 или 7, за да разбере резултата на банкера.

Дотук добре, но оттук нататък правилата стават малко по-сложни по отношение на това какво прави банкера след това. Ето какво трябва да знаете:

  • Ако трета карта на играча е 9, 10, оньо̀р или Асо, банкера тегли когато има между 0 и 3 и чака ако има 4 или 7.
  • Ако третата карта на играча е 8, банкера тегли ако има между 0 и 2 или чака ако е с 3 или 7.
  • Ако третата карта на играча е 6 или 7, банкера тегли ако е между 0-6 и чака ако е със 7.
  • Ако третата карта на играча е 4 или 5, банкера тегли ако е между 0-5 и чака ако е със 6 или 7.
  • Ако третата карта на играча е 2 или 3, банкера тегли ако е между 0 и 4 и чака ако е между 5 и 7.

В края, след този рунд, печелившата ръка става ясна; чисто и просто – на човека с повече точки. Запомнете, печелите парите само ако заложите на печелившата ръка в началото!

За начинаещите, тези правила може да изглеждат малко сложни. Страхотното нещо при онлайн бакарата е, че софтуерната програма ще свърши цялото пресмятане – та в действителност, не се изисква особено мислене. След няколко ръце ще схванете потока на играта. Като алтернатива, винаги може да гледате нечия игра без да залагате или да пробвате една от многото игри без парични залози.

Вариации на Бакарата

Докато разглеждате онлайн казината бихте могли да попаднете на различни версии на бакарата (въпреки че версията описана по-горе е стандартната). Примерно, може да срещнете ‚мини бакара‘ – много по-бърза версия на играта с по-малки залози от оригиналната. Тези алтернативни игри могат да бъдат забавни, но запомнете, че трябва да опознаете правилата преди всичко.

Преди да изтеглите едно от нашите онлайн казина и да подкарате масите имаме още един златен съвет за Вас: Произнася се „ба-ка-ра“ (не „бакарат“ / заради английски “baccarat”). И сега вече сте готови!